NIE PRZEGAPISZ
ŻADNEJ OKAZJI!

W Restauracji Podwale uwielbiamy świętować każdą porę roku i cieszyć się sezonowymi smakami.

Dlatego z wielką radością prezentujemy nasze nowe sezonowe danie - soczystą pierś z kurczaka z białymi szparagami, ziemniakami z koprem i delikatnym sosem maślano-cytrynowym.

Szparagi to bogactwo składników odżywczych.

Wierzcie nam, warto jeść je teraz jak najczęściej!

Zapraszamy serdecznie!

Z dumą dzielimy się informacją, że Artur Jarczyński już kolejny raz stanął na podium!

W rankingu TOP 50 Restauratorów organizowanym przez magazyn „Forbes” & FOR doceniono kreatywność restauratorów, ich otwartość, przedsiębiorczość, odwagę biznesową, uczciwość wobec dostawców i pracowników, jakość obsługi i kuchni oraz wyniki finansowe.

Wielkie gratulacje!

Zapraszamy do zamawiania przepysznych dań wielkanocnych – polskich i europejskich.

Potrawy, przygotowane są z najwyższej jakości składników, świeże, domowe.

Po prostu ciesz się świętami i zamów dania u menadżera restauracji lub na DeliDelivery.

Nasi szefowie kuchni życzą Ci – Radosnych Świąt!

Nasz team menedżerów i Szefów kuchni restauracji Jarczyński z Warszawy, Katowic i Krakowa wzięli udział w targach gastronomicznych INTERNORGA 2023 w Hamburgu.

Nasza ekipa szkoliła się dla Was z nowych trendów w kuchni, także technologicznych.

Tegoroczne targi pozwoliły utrwalić kontakty ze znanymi producentami i dostawcami, a wszystko to po to, aby dostarczać naszym gościom dań i przeżyć na najwyższym poziomie.