NIE PRZEGAPISZ
ŻADNEJ OKAZJI!

Białe szparagi z sosem berneńskim – eleganckie i wyrafinowane danie, które idealnie komponuje się z wiosennym menu. Białe szparagi, podane z kremowym, bogatym sosem berneńskim, tworzą kompozycję, która zaspokoi nawet najbardziej wymagające podniebienia. Szparagi są skarbnicą zdrowia i świeżości.

Nie przegapcie okazji, by cieszyć się tymi wyjątkowymi smakami.

Do zobaczenia na Podwalu, gdzie każda pora roku smakuje wyjątkowo!

W Restauracji Podwale uwielbiamy świętować każdą porę roku i cieszyć się sezonowymi smakami.

Dlatego z wielką radością zapraszamy na nasze nowe, wiosenne dania:

Soczysty kotlet schabowy z kością – prawdziwa uczta dla miłośników klasycznych, domowych smaków, podana z najlepszymi wiosennymi dodatkami. Delikatna, młoda kapusta i aromatyczne ziemniaki z dodatkiem świeżego koperku. To połączenie, które zachwyca swoją prostotą i głębią smaku.

To danie to zaproszenie do świętowania bogactwa smaków, jakie daje nam wiosna!

Nasz Szef kuchni przygotował dla Was wyjątkowe menu walentynkowe!

Niech wspólne chwile przy naszym stole wzmocnią Wasze uczucia i pozostawią słodkie wspomnienia na długo po ostatnim kęsie

A dla wszystkich, którzy nie zdążą odwiedzić nas w sam Dzień Zakochanych, nasze menu walentynkowe będzie dostępne, aż do końca tygodnia, czyli do 18 lutego.

Do zobaczenia!

Nadszedł mroźny, zimowy grudzień, a wraz z nim… Nasze MENU ŚWIĄTECZNE!

Serwujemy Państwu przepyszne, świąteczne specjały, czyli barszcz czerwony z psztecikiem, morską rybę na słodko oraz policzki wołowe w sosie własnym z kopytakami i szpinakiem z czosnkiem. Na deser polecamy torcik wiśniowy!

Wszystkie sezonowe dania brzmią przepysznie, a jak smakują?

Trzeba się przekonać osobiście!

Zapraszamy!

Szanowni Goście,

by ulżyć Wam w przygotowaniach świątecznych mamy dla Was specjalne dania, które możecie kupić na wynos.

LEPIEJ UCZTOWAĆ NIŻ SZYKOWAĆ!

Zachęcamy do składania zamówień!

Poznaj szczegóły