NIE PRZEGAPISZ
ŻADNEJ OKAZJI!

Zapraszamy na niezwykły Festiwal Tatara!

Przygotowaliśmy wariacje na temat tatara, które zachwycą nawet najbardziej wymagających smakoszy

Podczas festiwalu będziecie mogli spróbować:

  • tatara z buraka
  • tatara z łososia
  • tatara ze śledzia
  • klasycznego tatara wołowego

To prawdziwa uczta dla podniebienia!

Festiwal będzie trwał dwa tygodnie od 23 września do 7 października 2023 roku.

Bez dwóch zdań, ten festiwal podbije Wasze serca! Pamiętajcie, żeby oznaczyć nas na swoich zdjęciach.

Zapraszamy!

Już są!

Otwieramy sezon na KURKI!

Przygotowaliśmy dla was kilka przepysznych kurkowych propozycji. Obserwujcie nas na social mediach aby poznać szczegóły.

Do zobaczenia!

W Restauracji Podwale uwielbiamy świętować każdą porę roku i cieszyć się sezonowymi smakami.

Dlatego z wielką radością prezentujemy nasze nowe sezonowe danie - soczystą pierś z kurczaka z białymi szparagami, ziemniakami z koprem i delikatnym sosem maślano-cytrynowym.

Szparagi to bogactwo składników odżywczych.

Wierzcie nam, warto jeść je teraz jak najczęściej!

Zapraszamy serdecznie!

Z dumą dzielimy się informacją, że Artur Jarczyński już kolejny raz stanął na podium!

W rankingu TOP 50 Restauratorów organizowanym przez magazyn „Forbes” & FOR doceniono kreatywność restauratorów, ich otwartość, przedsiębiorczość, odwagę biznesową, uczciwość wobec dostawców i pracowników, jakość obsługi i kuchni oraz wyniki finansowe.

Wielkie gratulacje!