Restauracja Podwale 25 - Piwna Kompania

 

Zimne przekąski w stole (Cold appetizers)

  • Sałatka grecka z serem i oregano (Greek salad with feta cheese and olive oil)
  • Zimne nóżki (Traditional polish pork jelly)
  • Deska wiejskich kiełbas i mięs z chrzanem (Wooden platter of farmer-style meats and cold cuts)
  • Śledź z cebulą (Herrings marinated with onion)
  • Deska serów (Cheese platter)

Zupy do wyboru (Soup)

  • Zupa grzybowa z ziemniakami (Wild mushrooms soup)
  • Żur domowy z białą kiełbasą (Polish sour soup from rye with white sausage)

Drugie dania w stole (Main courses)

  • Kaczka z pieca z jabłkami i buraczkami (Roasted duck served with red betrot)
  • Golonka gotowana z kapustą bawarską, ziemniakami i chrzanem (Tender pork knuckle, boiled and served with Bavarian sauerkraut, potatoes&horseradish)
  • Żeberka z grilla z sosem BBQ (Pork ribs roasted with bbq sauce)

Deser (Dessert)

  • Strucla z lodami waniliowymi (Apple strudel with ice cream)

Kawa lub herbata i woda w syfonach
(Tea or coffee and water inc.)

 

Informujemy Państwa, że powyżej 10-ciu osób doliczany jest serwis w wysokości 10%.

Uprzejmie proszę o potwierdzenie rezerwacji oraz menu.

W przypadku jakichkolwiek pytań proszę o kontakt telefoniczny: +48 22 635 63 14

 

×

Drodzy Goście!

Dołączcie do naszej listy Stałych Gości.
Na Wasze adresy e-mail będziemy regularnie przesyłać cenne informacje i prezenty.

 newsletter img

Zapraszamy też do obserwowania nas na Facebooku

Facebook