Restauracja Podwale 25 - Piwna Kompania

 

Zimne przekąski w stole (Cold appetizers)

  • Sałata grecka z serem i oregano (Greek salad with veggies, feta cheese and olive oil)
  • Zimne nóżki (Traditional polish pork jelly)
  • Śledż z cebulą (Herrings marinated with onion)
  • Deska wiejskich kiełbas i mięs z chrzanem (Wooden platter of farmer-style meats and cold cuts)

Drugie dania w stole (Main courses)

  • Pierogi z kapustą i grzybami (Dumplinngs filled with kabale and mushrooms)
  • Łosoś z grilla z warzywami (Grilled salmon served with vegetables)
  •   Bigos staropolski (Hot sauerkraut & meat – a traditional polish dish)
  • Żeberka z grilla z sosem BBQ (Pork ribs roasted with BBQ sauce)

Kawa lub herbata i woda w syfonach
(Tea or coffee and water inc.)

 

Informujemy Państwa, że powyżej 10-ciu osób doliczany jest serwis w wysokości 10%.

Uprzejmie proszę o potwierdzenie rezerwacji oraz menu.

W przypadku jakichkolwiek pytań proszę o kontakt telefoniczny: +48 22 635 63 14

 

×

Drodzy Goście!

Dołączcie do naszej listy Stałych Gości.
Na Wasze adresy e-mail będziemy regularnie przesyłać cenne informacje i prezenty.

 newsletter img

Zapraszamy też do obserwowania nas na Facebooku

Facebook